АРХИВА

Ко је на вези

We have 82 guests onlineКАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ PDF Print E-mail
Written by Sladjana   
Sunday, 20 January 2013 16:44

   Завршни испит за ученике VIII разреда, након завршетка наставне 2012/2013. године састојzavrsim-ispit и се од два предмета, и то српског, односно матерњег језика  и математике, а  тестови завршног испита имаће 25% делимично познатих задатака и 75% потпуно непознатих задатака. (Структура програма завршног испита)     

 

Завршни испит полажу сви, без обзира да ли уписују четворогодишњу или трогодишњу школу,  а зашто ће им  се издати Уверење о обављеном завршном испиту у основном образовању и васпитању.

 

 

 Подсећамо ученике 8. разреда:

- да донесу образац извода из Матичне књиге рођених,

- да поровере где им се налазе издата сведочанства другог циклуса ООВ. У случају губљења свдочанства о завршеном разреду исто морају објавити неважећим, те поднети захтев  за  издавање дупликата. Ово морају урадити на време.

 

 Да би ученик могао приступити полагању теста  потребно је да понесе  ђачку књижицу, у којој ће  бити залепљена и  оверена слика ученика. Оверу  врши школа.

Евентуални губитак ђачке књижице ученик да вам пријави на време, као би се могло приступити издавању дупликата јавне исправе.

Last Updated on Sunday, 20 January 2013 16:50