АРХИВА

Ко је на вези

We have 111 guests online   Завршни испит за ученике VIII разреда, након завршетка наставне 2012/2013. године састојzavrsim-ispit и се од два предмета, и то српског, односно матерњег језика  и математике, а  тестови завршног испита имаће 25% делимично познатих задатака и 75% потпуно непознатих задатака. (Структура програма завршног испита)     

 

Завршни испит полажу сви, без обзира да ли уписују четворогодишњу или трогодишњу школу,  а зашто ће им  се издати Уверење о обављеном завршном испиту у основном образовању и васпитању.

 

 

 Подсећамо ученике 8. разреда:

- да донесу образац извода из Матичне књиге рођених,

- да поровере где им се налазе издата сведочанства другог циклуса ООВ. У случају губљења свдочанства о завршеном разреду исто морају објавити неважећим, те поднети захтев  за  издавање дупликата. Ово морају урадити на време.

 

 Да би ученик могао приступити полагању теста  потребно је да понесе  ђачку књижицу, у којој ће  бити залепљена и  оверена слика ученика. Оверу  врши школа.

Евентуални губитак ђачке књижице ученик да вам пријави на време, као би се могло приступити издавању дупликата јавне исправе.