АРХИВА

Ко је на вези

We have 48 guests onlineОБАВЕШТЕЊЕ

Због активности поводом обележавања Школске славе - Светог Саве, у ПЕТАК, 25. јануара 2019. године, часови ће бити скраћени на по 30 минута.Настава почиње с радом у 07 часова и 30 минута.

Sveti-Sava

У складу са Правилником о школском календару за основне школе са седиштем на територији Аутономне Покрајине Војводине за школску 2018 / 2019. годину, НЕДЕЉА, 27. јануар 2019. године, биће посвећена обележавању школске славе – Дана Светог Саве.

 

Поводом Дана Светог Саве – школске славе, У ПЕТАК, 25. јануара 2019. године, биће изведен културно – уметнички програм за ученике 1. циклуса у холу школе, са почетком у 10,50 часова.

 

У НЕДЕЉУ, 27. јануара, 2019. године, биће реализована СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА (културно - уметнички програм), која ће се одржати у холу школе, са почетком у 11,00 часова.

Програм су припремили ученици уз помоћ својих учитеља и наставника, како би се свечано обележио овај за просветитељство важан дан.

Овој свечаности у обавези су да присуствују сви запослени. Пошто је ограничен број места у холу школе, овом програму могу да присуствују само представници одељењских заједница од петог до осмог разреда, по 5 ученика и представници секција слободних активности. О програму обавестите родитеље. Да би програм могао бити успешно изведен потребно је да сами обезбедите ред и тишину.

 

 

Ученицима и запосленим школе честитамо Школску славу Светог Саву, са жељама за добро здравље и успех у раду.

 

                                                                                              Директор школе,

                                                                                                             Славица Гвозденовић