АРХИВА

Ко је на вези

We have 18 guests onlineОБАВЕШТЕЊЕ

purple christmas baubles 192902Због активности предвиђених годишњим Планом рада школе за школску 2019 / 2020. годину, у ПОНЕДЕЉАК, 23. децембра 2019. године, биће одржана само прва два часа као часови одељењског старешине у трајању од по 45 минута.

Настава почиње с радом у 07 часова и 30 минута.

Обогаћени једносменски рад неће се изводити.

Продужени боравак ће радити у складу са договором учитеља са родитељима ученика.

 

На основу Правилника о школском календару за основне школе са седиштем на територији аутономне покрајине Војводине за школску 2019 / 2020. годину, зимски ученички распуст, у трајању од три недеље, почиње у УТОРАК, 24. децембра, 2019. године, а завршава се у УТОРАК, 14. јануара, 2020. године.

За ученике који до сада нису са успехом савладали пређено градиво из појединих наставних предмета, биће организована допунска настава у току распуста, а о распореду одржавања ових часова обавестиће вас предметни наставник. Овај вид наставе обавезан је за ове ученике.

За ученике који то желе, у договору са предметним наставником биће организован и додатни рад у току зимског распуста.

Након овог распуста, настава почиње у СРЕДУ, 15. јануара, 2020. године.

 

Молимо ученике да испуне све своје обавезе према школи, а посебно да изврше уплате: ужине, продуженог боравка, физичког обезбеђења и слично, према предвиђеној динамици, јер у противном неће моћи да добију своја документа.

 

Уз најлепше жеље поводом Божићних и Новогодишњих празника, желимо вам да лепо проведете распуст и да дођете одморни и спремни за нове школске задатке.

                                                                                                               директор школе

                                                                                                               Славица Гвозденовић